Företag- och gruppaktiviteter

Letar ni efter roliga och inspirerande aktiviteter för att stärka teamkänslan på arbetsplatsen? Hos Come Out and Play erbjuder vi en rad olika företags- och gruppaktiviteter som inte bara främjar samarbete och kommunikation, utan också ger er en chans att uppleva nya och spännande miljöer tillsammans. Våra aktiviteter är designade för att passa alla typer av grupper och kan skräddarsys efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni vill ha en avkopplande dag i naturen eller en utmanande upplevelse, har vi något som passar just er.

Kajakpaddling

Kajakpaddling är en perfekt aktivitet för er som vill komma bort från arbetsplatsen och uppleva något nytt och avkopplande tillsammans. Genom att ge er ut på vattnet, får ni möjlighet att njuta av den vackra naturen samtidigt som ni utvecklar er samarbetsförmåga och får en oförglömlig upplevelse.

Under ledning av en erfaren guide får ni chansen att se den natursköna omgivningen från ett helt nytt perspektiv. Våra guider lär er grunderna i kajakpaddling och säkerställer att alla känner sig trygga och bekväma, oavsett tidigare erfarenhet. Turerna anpassas efter era önskemål och kan genomföras på olika platser i södra Sverige. Vi tillhandahåller upp till 22 havskajaker med all nödvändig utrustning, så att ni kan fokusera på att njuta av dagen och varandras sällskap.

Äventyrsbana

En av våra mest populära aktiviteter är en spännande 5-kamp som sträcker sig över cirka 2,5 timmar. Äventyret börjar med att ni går in via vår imponerande hängbro, vilket genast sätter tonen för en dag fylld av spänning och samarbete.

Under 5-kampen tävlar ni i fem utvalda grenar som anpassas efter gruppens förmåga och önskemål. Exempel på grenar inkluderar precisionsskytte med pilbåge, träffsäkerhet med blåsrör, och utmanande yxkastning. Dessutom ingår två problemlösande gruppaktiviteter som främjar samarbete och kreativt tänkande.

Efter att ha testat era färdigheter och samarbetsförmåga avslutar vi dagen med en mysig grillstund runt vår lägereld vid grillkåtan. Här kan ni njuta av god mat och reflektera över dagens äventyr tillsammans.

Priset för denna oförglömliga upplevelse börjar från 300 kr per person exklusive moms. Kom och utmana er själva och varandra i en oförglömlig äventyrsdag med Come Out and Play.

Kom och upplev en dag fylld av skratt, äventyr och samarbete med oss på Come Out and Play. Vi ser fram emot att hjälpa er skapa minnen som kommer stärka ert team för lång tid framöver.